Om P.Conradsen

Mange års branchekendskab står til Deres rådighed. 

Hvordan det hele startede

P.ConradsenP. Conradsen a/s har siden 1926 markeret sig som en særdeles sikker og pålidelig leverandør til bl.a. skibsbygningsindustrien, fiskerisektoren og jern & maskinindustrien - samt til statslige og kommunale institutioner fortrinsvis i Danmark; men også på eksport-markeder som Mellemøsten, USA og i dele af Europa.

Hvad forhandler vi?

P. Conradsen a/s har - hvad enten det gælder jern og stål, alle former for værktøj og værktøjs-maskiner, tekniske artikler, fiskeriartikler og svejseudstyr - gennem de seneste år været inde i en markant vækst - hvilket bl.a. skal ses i lyset af en høj personlig service, udpræget branchekendskab - kombineret med at man gennem store indkøb i såvel ind- som udland altid er i stand til at opnå en række fordele, som til en hver tid kommer kunderne tilgode.

P. Conradsen a/s af idag, er opdelt i en afdeling for jern, stål, værktøj & tekniske artikler, en maskinafdeling, en fiskeriafdeling og en svejseafdeling.

Vores motto

P. Conradsen a/s byder såvel nye som gamle kunder velkommen under mottoet: Altid at levere den rette vare - til den rigtige pris - og til den lovede leveringstid.
Velorienterede medarbejdere står til stadighed på spring for at løse netop Deres ønsker.

Læs hele historien om p conradsen

Vi handler både med virksomheder og private

.